Υπηρεσίες - Lesvorama ταξιδιωτικό γραφείο, τουριστικά πακέτα, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και εκδρομές για την Λέσβο (Μυτιλήνη)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Υπηρεσίες στην Λέσβο

Shadow

Το ταξιδιωτικό γραφείο Λεσβόραμα (Lesvorama) σας παρέχει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες όχι μόνο για την Λέσβο αλλά για την Ελλάδα και για όλο τον κόσμο.

Με έμφαση στην Λέσβο το Λεσβόραμα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για μεμονωμένους πελάτες, εταιρείες και οργανισμούς με την εγγύηση και σιγουριά του εξειδικευμένου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και να κάνετε κράτηση  / ερώτηση
για τις παρακάτω υπηρεσίες στην Λέσβο:

Υπηρεσίες για τη Λέσβο

Πακέτα Διακοπών
Ταξίδια Πολυτελείας στην Λέσβο
Ξενοδοχεία στην Λέσβο
Εξωχικές κατοικίες στην Λέσβο
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια στην Λέσβο
Διαμερίσματα στην Λέσβο
Αυτοκίνητα στην Λέσβο
Ιδιωτικές εκδρομές στην Λέσβο
Τουριστικά λεωφορεία στην Λέσβο
Δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Λέσβο
Ιδιωτικές μεταφορές στην Λέσβο
Μεταφορές με τουριστικά λεωφορεία στην Λέσβο
Οργάνωση Γάμων
Διοργάνωση Συνεδρίων & Special Events
Ναυτιλιακές υπηρεσίες στην Λέσβο
Ενοικίαση πολυτελών & ιστιοπλοϊκών σκαφών στην Λέσβο
Υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων Western Unıon

Υπηρεσίες για όλο τον κόσμο

Επίσης χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία το Λεσβόραμα προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες για την υπόλοιπη Ελλάδα και για όλο τον κόσμο δίνοντας την δυνατότητα να κάνετε ηλεκτρονικές  κρατήσεις για:

Κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο
Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα σ την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο
Αεροπορικά Εισιτήρια
Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Με ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, την συνέπεια και την ποιότητα των υπηρεσιών και με βασικά στοιχεία τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και τον σεβασμό στον κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά το γραφείο γενικού τουρισμού Λεσβόραμα έχει σαν στόχο να είναι «το δικό σου ταξιδιωτικό γραφείο» .

Shadow
 
Το Lesvorama είναι ένα διαδικτυακό γραφείο που προσφέρει στους περιηγητές της ιστοσελίδας του φθηνά ξενοδοχεία (hotels), ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (car rentals), μεταφορά στο ξενοδοχείο (transfer), αεροπορικά εισιτήρια ( air tickets), ακτοπλοϊκά εισιτήρια (ferry tickets) και πακέτα διακοπών για την Λέσβο. Η ιστοσελίδα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες της χώρας από την οποία γινεται η αναζήτηση και ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Το γραφείο γενικού τουρισμού Lesvorama είναι πλήρως πιστοποιημένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και ο αριθμός λειτουργίας μας είναι 03.10.E.61.00.00591.01. Το Lesvorama με αγάπη και μεράκι για τον Τουρισμό αξιοποιώντας τις σύγχρονες τάσεις μάρκετινγκ, σε συνδυασμό με τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και τις νέες τεχνολογίες προσφέρει τις υπηρεσίες του σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.
Ώρα
Τελευταία ενημέρωση σελίδας
Τηλ.: +30-22530-72291 | Φαξ: +30-22530-72292 | Email: info@lesvorama.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού