Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα - Lesvorama ταξιδιωτικό γραφείο, τουριστικά πακέτα, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και εκδρομές για την Λέσβο (Μυτιλήνη)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αυτοκίνητα στη Λέσβο
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γιατί με το Λεσβόραμα ;

Καλώς ήρθατε στη ιστοσελίδα μας για τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Λέσβο

Shadow
Shadow

Το Lesvorama διαθέτει ένα μεγάλο στόλο από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και είναι ευέλικτο με την ενοικίαση αυτοκινήτων έχοντας οικονομικά αυτοκίνητα, μεγαλύτερα αυτοκίνητα, αυτόματα αυτοκίνητα, τζιπ, πολυτελή αυτοκίνητα, μίνι βαν, και SUV, που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του καθενός.

Το Lesvorama συνεργάζεται με όλες τις εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων ελέγχοντας ποιος τοπικός προμηθευτές παρέχει τις καλύτερες τιμές για το όχημα που θέλετε στην ημερομηνία που το χρειάζεστε και στην καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης.

Θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν πρόσβαση σε εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων με το χαμηλότερο δυνατό κόστος που όχι μονό θα σας κερδίσει χρόνο ψάχνοντας σε μία μόνο εταιρία, αλλά επίσης προσφέρει και εξαιρετική εξυπηρέτηση.
Σε πρακτικό επίπεδο, αυτό σημαίνει πως το Lesvorama λειτουργεί ως πράκτορας που κανονίζει την κράτηση σας με την εταιρία ενοικίασης αυτοκίνητων.

Το πολύγλωσσο τηλεφωνικό μας κέντρο είναι ανοικτό 7 ημέρες την εβδομάδα και προσφέρει μια τηλεφωνική γραμμή που μπορείτε να καλέσετε από οπουδήποτε στον κόσμο. Δεν έχουμε επιπλέον χρεώσεις εξυπηρέτησης ή χρεώσεις χρήσης πιστωτικής κάρτας στις τιμές μας, και σε διαφορά με πολλές άλλες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκίνητων, δεν χρεώνουμε για τυχών αλλαγές στην κράτησή σας.

Το Lesvorama μπορεί επίσης να προσφέρει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα στην Λέσβο σε πάνω από 5 τοποθεσίες στο νησί της Λέσβου.

Ανακαλύψτε τη Λέσβο νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από εμάς!

Shadow
 
Το Lesvorama είναι ένα διαδικτυακό γραφείο που προσφέρει στους περιηγητές της ιστοσελίδας του φθηνά ξενοδοχεία (hotels), ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (car rentals), μεταφορά στο ξενοδοχείο (transfer), αεροπορικά εισιτήρια ( air tickets), ακτοπλοϊκά εισιτήρια (ferry tickets) και πακέτα διακοπών για την Λέσβο. Η ιστοσελίδα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες της χώρας από την οποία γινεται η αναζήτηση και ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Το γραφείο γενικού τουρισμού Lesvorama είναι πλήρως πιστοποιημένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και ο αριθμός λειτουργίας μας είναι 03.10.E.61.00.00591.01. Το Lesvorama με αγάπη και μεράκι για τον Τουρισμό αξιοποιώντας τις σύγχρονες τάσεις μάρκετινγκ, σε συνδυασμό με τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και τις νέες τεχνολογίες προσφέρει τις υπηρεσίες του σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.
Ώρα
Τελευταία ενημέρωση σελίδας
Τηλ.: +30-22530-72291 | Φαξ: +30-22530-72292 | Email: info@lesvorama.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού