• 0

Γιατί με Εμάς!

Στόχος της ομάδας μας είναι να εξασφαλίσουμε, ότι όλοι οι επισκέπτες μας θα έχουν άνετες, ευχάριστες και χωρίς άγχος διακοπές. Παρακάτω θα βρείτε μερικούς λόγους, γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε:

Ασυναγώνιστες τιμές 
Οι αναγραφόμενες τιμές ελέγχονται και επαναδιαπραγματεύονται συνεχώς, σκοπός μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή για τις κρατήσεις σας. Η αναφερόμενη τιμή είναι η τελική τιμή, χωρίς εκπλήξεις, όπως  αμοιβές υπηρεσιών διαδικτύου, χρέωση προμηθειών πιστωτικής κάρτας και φόρων κτλ.

Εγγυούμαστε τη Χαμηλότερη Τιμή, χωρίς κρυφά έξοδα και δυσάρεστες εκπλήξεις !

Ασφάλεια συναλλαγών 
Την ευθύνη για τις συναλλαγές αναλαμβάνει συμβεβλημένη  τράπεζα, η οποία εξακριβώνει online την εγκυρότητα των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας (αριθμός, λήξη, υπόλοιπο, ακύρωση κλπ.). Το επίπεδο ασφάλειας υποστηρίζει τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας 3D-Secure με τα πρότυπα Verified by VISA και SecureCode by MasterCard.

Απόλυτη ασφάλεια στις πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω τράπεζας!

Καλύτερη Εξυπηρέτηση 
Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη από τη στιγμή της κράτησης σας, στη διάρκεια του ταξιδιού σας, έως ότου επιστρέψετε στον τόπο σας στο τέλος του ταξιδιού σας.

Θεωρούμε υποχρέωση μας να απολαύσετε το ταξίδι σας στη Λέσβο!

Άμεση επιβεβαίωση 
Σε μόλις 3 απλά βήματα μπορείτε να πάρετε μια άμεση επιβεβαίωση της κράτησης σας. Δεν πρέπει να εγγραφείτε, να θυμηθείτε έναν κωδικό πρόσβασης ή να συμπληρώσετε περιττές προσωπικές λεπτομέρειες για την κράτηση σας στην ιστοσελίδα μας.

Η εμπειρία μας κάνει παιχνίδι τις online κρατήσεις!

Είμαστε δίπλα σας 
Το τηλεφωνικό μας κέντρο μας είναι ανοιχτό 12 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε πάντα να μιλήσετε με κάποιον που θα σας βοηθήσει με τις έρευνες σας ή τις επείγουσες αιτήσεις που σχετίζονται με υπάρχουσες κρατήσεις. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας βοηθήσουμε, είτε κάνοντας μια αναζήτηση από το σπίτι ή όταν ήδη βρίσκεστε στη Λέσβο.
Υποσχόμαστε να κάνουμε την επίσκεψη σας στο νησί μας αξέχαστες διακοπές!

Ξέρουμε το νησί μας 
Είμαστε περήφανοι για την τοπική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του τουρισμού. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι πελάτες μας θέλουν να έχουν ένα τοπικό πρόσωπο επαφής, που να είναι διαθέσιμο σε περίπτωση που το χρειαστούν, αλλά και να έχει έναν πλούτο γνώσεων σχετικά με τον προορισμό των διακοπών τους.

Το σλόγκαν μας «Τα Πάντα για το νησί μας» δείχνει τις προθέσεις μας!