• 0

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ 

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με κάποια αναζήτηση, με τη διαδικασία κράτησης ή με κάποια υπάρχουσα κράτηση και γενικά για τη χρήση της ιστοσελίδας. Βρείτε τις απαντήσεις σας κάνοντας κλικ στο Συχνές Ερωτήσεις.

Αν οι ερωτήσεις σας εξακολουθούν να παραμένουν αναπάντητες, παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την ομάδα μας ή στείλτε μας την ερώτησή σας μέσω e-mail στο info[at]lesvorama[dot]gr

Αν έχετε κάποια ερώτηση για μια υπάρχουσα κράτηση, παρακαλώ όταν καλείτε έχετε έτοιμο τον αριθμό κράτησης ή στείλτε μας την ερώτησή σας μέσω e-mail στο info[at]lesvorama[dot]gr

Είναι αυτονόητο για την ομάδα μας να προσπαθήσει να σας βοηθήσει, πληροφορήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλες τις απορίες ή ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας 

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι διακοπές σας είναι όλα όσα έχετε φανταστεί και ακόμη περισσότερο. Έτσι λοιπόν θα εκτιμούσαμε οποιαδήποτε σχόλια που θέλετε να προσθέσετε σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή αυτές των συνεργατών μας. Αν στο ταξίδι σας στη Λέσβο υπήρχε κάποια υπηρεσία μας, η οποία δε σας εντυπωσίασε ιδιαίτερα ή θεωρείτε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα για να ανταποκριθούμε στις προσωπικές σας ανάγκες, λυπούμαστε ειλικρινά και σας ενημερώνουμε ότι αναζητούμε διαρκώς τρόπους για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, έτσι λοιπόν τα σχόλιά σας είναι ζωτικό μέρος της προσπάθειας μας.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info[at]lesvorama[dot]gr και πείτε μας τη γνώμη σας.