• 0

Καταδύσεις στη Λέσβο

Η Λέσβος είναι ένα νησί με πολλά διαφορετικά τοπία, πολλές διαφόρων ειδών παραλίες, πολλά αξιοθέατα και σας προσφέρει πολλές δραστηριότητες και εμπειρίες. Έτσι οι διακοπές σας εδώ είναι μια διαφορετική και πολυποίκιλη εμπειρία.

Ο υποθαλάσσιος κόσμος της Λέσβου είναι μοναδικός στο είδος του και πολύ δημοφιλής για καταδυτικές εξορμήσεις όλο το χρόνο.

Στην Λέσβο μπορείτε να κάνετε κατάδυση με την βοήθεια των ειδικών. Ως αυτόνομη κατάδυση ορίζεται η δυνατότητα κατάδυσης με αυτόνομη καταδυτική συσκευή. Συνηθέστερα η αυτόνομη κατάδυση αποκαλείται SCUBA diving (Self-Contained Underwater Breathing Apparatus). Υπάρχουν πολλά προγράμματα είτε για αρχάριους είτε για προχωρημένους. Οι αρχάριοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με την αυτόνομη κατάδυση κάνοντας μια κατάδυση γνωριμίας σε απόλυτα ελεγχόμενες και ασφαλείς συνθήκες ή να αποκτήσουν διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο αυτοδύτη.

Οι καταδύσεις γίνονται σε διάφορα σημεία του νησιού και με έμπειρους επαγγελματίες καθηγητές καταδύσεων.

Μην χάσετε αυτή την εμπειρία γιατί σίγουρα είναι συναρπαστική.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και εμείς θα σας οργανώσουμε την κατάδυση που επιθυμείτε και στο επίπεδο δυσκολίας που θέλετε και σας επιτρέπετε.