• 0

Ναυτιλιακές Υπηρεσίες

Το Lesvorama με τις Ναυτιλιακές Υπηρεσίες επιδιώκει να παρέχει τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών στη Διεθνή Ναυτιλιακή Κοινότητα προς όφελος και ενίσχυση των επιχειρηματικών ή ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων των πελατών μας.

Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, εξασφαλίζει την ικανότητα όλων των λειτουργιών.

Από τις διατυπώσεις κατά την άφιξη και την είσοδο στο λιμάνι μέχρι την αναχώρηση, το σκάφος σας θα επωφεληθεί από ακριβείς λειτουργίες με ανταγωνιστικές τιμές, ικανοποιώντας έτσι και τα πιο απαιτητικά κριτήρια του πελάτη.

Συνεργαζόμαστε με άλλες εταιρείες στη Λέσβο, στα υπόλοιπα ελληνικά νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα, με τις οποίες προσφέρουμε ολοκληρωμένες, αποτελεσματικές και ποιοτικές υπηρεσίες.

Προσφέρουμε 24ωρη εξυπηρέτηση, 7 ημέρες την εβδομάδα για να καλύψουμε τις απαιτήσεις οποιουδήποτε σκάφους.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες των πρακτορείων λιμένων περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων: υπηρεσίες λιμενικών υπηρεσιών, τελωνειακές και προξενικές διατυπώσεις, ανεφοδιασμό πλοίων, προμήθειες πλοίων, ιατρική παρακολούθηση πληρώματος και επιβατών, αλλαγές πληρώματος, επισκευές πλοίων και επισκευές έκτακτης ανάγκης, καταστήματα και ανταλλακτικά , Κλπ. Για:

 Σκάφη
 Ιστιοπλοϊκά & μηχανοκίνητα σκάφη
 Μεγάλα Σκάφη
 Κρουαζερόπλοια
 Φορτηγά φορτίου
 Ναυτικό και ειδικό είδος παρακολούθησης σκαφών

Το Lesvorama με τις ΝΑυτιλιακές Υπηρεσίες παρέχει πλήρες φάσμα υπηρεσιών ναυτιλιακών πρακτορείων σε πλοία που προσεγγίζουν σε όλα τα λιμάνια της Λέσβου.

 Τα πάγια έξοδα πρέπει να υπολογίζονται ως εξής:

Μητρώο διαμετακόμισης: 45 ευρώ για σκάφη που ανήκουν σε εταιρείες – 30 ευρώ για πλοία που ανήκουν σε ιδιώτες.
15 € EKOEM
Κόστος ανά διανυκτέρευση = 0,36 * μέτρο * 0,16

Πληροφορίες Λιμένων

Γεωγραφικό πλάτος: 39 ° 20,21 Ν
Γεωγραφικό μήκος: 26 ° 10,77 E

Λιμάνι Πέτρα: Λιμάνι στη Λέσβο στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου.

Άλλο όνομα στο λιμάνι της Πέτρας είναι το ΚΑΒΑΚΙ (επίσημο όνομα)

Η Πέτρα είναι επίσης ολόκληρος ο κόλπος με ωραία αμμώδη παραλία, η οποία απονέμεται με τη Γαλάζια Σημαία και πιστοποιεί για τα εξαιρετικά της νερά.

Η μικρή πόλη Πέτρα απέχει περίπου 1χλμ. Από το λιμάνι. Χαρακτηριστικό είναι το βράχο των 40 μέτρων, το οποίο κυριαρχεί στην περιοχή και στην κορυφή της εκκλησίας της Παναγίας. Η περιοχή είναι μία από τις τουριστικές περιοχές που αναπτύσσονται στο νησί. Έχει πολλά ξενοδοχεία, δωμάτια, εστιατόρια και μπαρ, τα οποία δεν επηρεάζουν το γραφικό χωριό.

Ταχυδρομικός κώδικας της Πέτρας: 81109

Γεωγραφικό πλάτος: 39 ° 22,11 Ν
Γεωγραφικό μήκος: 26 ° 10,11 E

Λιμάνι Μήθυμα: Λιμάνι στη Λέσβο στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου.

Άλλο όνομα του λιμανιού της Μήθυμνας είναι το Μόλυβο

Η Μύθυμνα ή ο Μόλυβος είναι ένα μεγάλο παραδοσιακό χωριό της Λέσβου στη βόρεια ακτή. Στη Μύθυμνα, ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει τους ρυθμούς της παραδοσιακής ζωής των νησιών και να δοκιμάσει την αυθεντική φιλοξενία από τους κατοίκους. Μπορείτε να απολαύσετε το περπάτημα στα παραδοσιακά μονοπάτια, την παραδοσιακή αγορά στο κέντρο του χωριού, με τα λουλούδια «Σαλκίμι» σε όλο το μονοπάτι δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση, την όμορφη και καθαρή θάλασσα και υπέροχα ηλιοβασιλέματα, περιηγώντας στο βενετσιάνικο κάστρο, Τη γκαλερί, την σχολή τέχνης, την παραλία της Εφταλού και το λιμάνι. Όλα τα παραδοσιακά κτίρια είναι κατασκευασμένα από πέτρα με ξύλινα παράθυρα σε στενά δρομάκια. Στην άκρη της πόλης, υπάρχει το γραφικό λιμάνι που ολοκληρώνει τη μαγική φιγούρα.

Ένας σημαντικός παράγοντας στην τοπική οικονομία είναι η καλλιέργεια ελαιοδένδρων, βοοειδών, προβατοειδών, αλιείας και ιδιαίτερα του τουρισμού. Υπάρχουν πάνω από 23 ξενοδοχεία με συνολικά 1815 κρεβάτια και πάνω από 2500 δωμάτια. Υπάρχει επίσης δημοτικό κάμπινγκ σε απόσταση 1 χλμ. από το χωριό και βρίσκεται στον δρόμο που οδηγεί στην Εφταλού.

Ταχυδρομικός κώδικας της Μήθυμνας: 81108

Γεωγραφικό πλάτος: 39 ° 22,43 Ν
Γεωγραφικό μήκος: 26 ° 18,26 E

Port Skala Sikamineas: Λιμάνι στη Λέσβο της Περιφέρειας Βόρειου Αιγαίου.

Άλλο όνομα της Σκάλας Σικαμαιάς είναι η Σκάλα Σικαμινίας

Η Σκάλα Σικαμαιάς είναι ένα τυπικό ψαροχώρι και το βορειότερο χωριό του νησιού, με θέα την ακτή της Μικράς Ασίας. Θα απολαύσετε ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στη Σκάλα Σικαμινίας και το παρεκκλήσι της «Η Γοργόνα Παναγίας» που είναι χτισμένο σε μια λωρίδα γης που πηγαίνει στη θάλασσα.

Στο χωριό του βουνού μπορείτε να βρείτε το σπίτι του Στρατή Μυριβήλη, του διάσημου Έλληνα συγγραφέα της Σικαμιάς, που είναι ανοιχτή στους επισκέπτες. Στον κεντρικό δρόμο της πόλης στο κτίριο του δημοτικού σχολείου μπορείτε να επισκεφθείτε το Λαογραφικό Μουσείο Σικαμινίας.

Η Σκάλα Σικαμινιάς ανήκει στην περιοχή της Μήθυμνας και απέχει μόλις 12χλμ. Από τη Μήθυμνα.

Ηλεκτρονική αίτηση για ναυτιλιακές υπηρεσίες