• 0

Για Συνεργάτες  

Αν είστε ήδη συμβεβλημένος συνεργάτης του ιστότοπου και επιθυμείτε να εισέρθετε στο σύστημα συμπληρώστε το username και το password σας και πατήστε login:

Κερδίστε χρήματα – Γίνετε Συνεργάτης ! 


Ο Τουρισμός κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα της διαδικτυακής αγοράς και συνεχίζει να αυξάνεται. Αν σας ενδιαφέρει, τότε, η εταιρία μας είναι η σωστή επιλογή για την επιτυχία σας.  Αποκτήστε σημαντικά οφέλη και κέρδη μέσω ενός προγράμματος affiliate για ταξιδιωτικά προϊόντα.

Προσθέστε αξία στην ιστοσελίδα σας προσφέροντας μια επιπλέον δυνατότητα με ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες σας και συνεργαστείτε μαζί μας, τη μοναδική εταιρία στο χώρο των online ταξιδιωτικών κρατήσεων για τη Λέσβο.

Η lesvorama.gr διαθέτει κορυφαία προϊόντα και ανταγωνιστικά πακέτα προμηθειών.

Συχνές διαφημιστικές καμπάνιες σε έντυπα, ραδιόφωνο και ίντερνετ. 

 

Ενδιαφέρεστε για δωρεάν συμμετοχή; 


Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικότερα βασικές πληροφορίες και συχνές ερωτήσεις:  

Ποιοι είμαστε;

Η lesvorama.gr αποτελεί έναν ισχυρό συνεργάτη στην ταξιδιωτική αγορά. Η Εταιρία μας έχει αναπτύξει και χειρίζεται μια πλατφόρμα πληροφόρησης, το lesvorama.gr, που περιλαμβάνει πληροφορίες των ξενοδοχείων και των προμηθευτών τουριστικών υπηρεσιών στις ιστοσελίδες της για το νησί της Λέσβου, επίσης είναι ο φορέας ενός on-line συστήματος για διαδικτυακές κρατήσεις σε πραγματικό χρόνο ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων αυτοκίνητων και μεταφορών. Ακόμα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες της χώρας από την οποία πραγματοποιείται η αναζήτηση, προκειμένου να διευκολυνθεί η κράτηση της υπηρεσίας σε Πελάτες που συμμετέχουν στο σύστημα της.

Ποια κριτήρια χρησιμοποιούμε για την επιλογή της ιστοσελίδας; 

Ο κόμβος σας πρέπει να έχει μια σελίδα αποτύπωμα και το περιεχόμενο να μην προσβάλει τα χρηστά ήθη ή/και τη δημόσια τάξη. Προτεραιότητα δίνεται σε ιστοσελίδες που το περιεχόμενο τους σχετίζεται με ταξίδια και περιοχές.

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής;

Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα συνεργατών είναι δωρεάν, έτσι η δυνατότητα κρατήσεων δε θα σας κοστίσει δεκάρα, αντιθέτως δε, θα σας φέρει και μη αναμενόμενα εισοδήματα.

Τι γίνεται αν θέλω να χρησιμοποιήσω το σύνδεσμο για πολλές ιστοσελίδες;

Παρακαλούμε να μας στείλετε μια λίστα με όλες τις ιστοσελίδες στις οποίες θα θέλατε να ενσωματώσετε τη σύνδεση.

Τι είδους διαφημιστικό υλικό παρέχουμε;

Μπορείτε να ενσωματώσετε από απλό κείμενο, banner σε διαφορετικά χρώματα, πλάτος και σχεδιασμό έως και μηχανή αναζήτησης στην ιστοσελίδα σας. Φυσικά έχουμε τη δυνατότητα ύστερα από συνεννόηση, να προσαρμόσουμε το διαφημιστικό υλικό στο χαρακτήρα της ιστοσελίδας σας. Εάν είστε ταξιδιωτικό γραφείο και δεν έχετε ιστοσελίδα, δε χρειάζεται να επιλέξετε διαφημιστικό υλικό.Παρατήρηση: Σύμφωνα με την εμπειρία μας, υλικό, κείμενο ή banner, που φέρει την ένδειξη «Ξενοδοχεία» ή «Διανυκτέρευση» δημιουργεί σχεδόν διπλάσιο ποσοστό κλικ από ότι ένα άλλο κείμενο ή banner.

Πώς πληρώνονται οι κρατήσεις μου;

Κάθε κράτησή μέσω του συνδέσμου σας, συνδέεται άμεσα με το δικό σας κωδικό συνεργάτη, έτσι ώστε κάθε φορά που οι επισκέπτες κάνουν κρατήσεις μέσω αυτού του συνδέσμου, η προμήθεια πιστώνεται αυτόματα στο λογαριασμό σας.

Ποια είναι η περίοδος του cookie και τι σημαίνει αυτό;

Χρησιμοποιούμε ένα 30 ημερών cookie. Όταν οι πελάτες μέσα σε περίοδο 30 ημερών από τον πρώτο σύνδεσμο κάνουν μια κράτηση στην ιστοσελίδα μας, αναγνωρίζουμε το σύνδεσμο της ιστοσελίδας σας και έτσι κερδίζετε επιπλέον προμήθεια.

Μπορώ να μάθω πόσοι πελάτες έχουν κάνει κρατήσεις μέσω του site μου;
Μπορώ να βρω στατιστικά στοιχειά κρατήσεων από τους επισκέπτες μου;


Ναι, φυσικά. Μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία από τις κρατήσεις σας χρησιμοποιώντας το online σύστημα στατιστικών λειτουργιών.Όταν κάνετε την εγγραφή, μέσω του e-mail επιβεβαίωσης θα σας αποσταλεί ένας κωδικός πρόσβασης με το οποίο μπορείτε να συμβουλευτείτε τα στατιστικά στοιχεία από τις κρατήσεις σας. Τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία είναι διαθέσιμα:Στατιστικά στοιχεία κρατήσεων σε μηνιαία ή ετήσια βάση.Στατιστικά στοιχεία για συγκεκριμένες κρατήσεις. Στατιστικά στοιχεία προέλευσης της χώρας του επισκέπτη.Στατιστικά στοιχεία ανά ξενοδοχείο.Μηνιαία και ετήσια διαγράμματα.Σας πληροφορούμε ότι για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων δεν επιτρέπεται να αποκαλύπτονται τα ονόματα των πελατών στα στατιστικά στοιχειά.

Πόση προμήθεια μπορώ να πάρω;

Τα βασικά ποσοστά προμήθειας ανέρχονται σε:

 

  • Πτήσεις: 1% της αξίας κράτησης πτήσης
  • Ενοικίαση Αυτοκινήτου: 4% της συνολικής αξίας κράτησης
  • Ξενοδοχεία: 3% -4% της συνολικής αξίας κράτησης
  • Ταξιδιωτική Ασφάλιση: 5% της συνολικής αξίας κράτησης


Ρωτήστε μας για τις ειδικές προσφορές για νέους συνεργάτες ή τους ειδικούς όρους για τους premium συνεργάτες.

Πότε πληρώνομαι την προμήθεια μου;

Οι προμήθειες καταβάλλονται σε μηνιαία βάση. Η πληρωμή λαμβάνει χώρα ένα μήνα μετά την αναχώρηση του επισκέπτη από το ξενοδοχείο. Περιλαμβάνει για παράδειγμα η διαμονή ξενοδοχείου, 28 Μαρτίου έως τις 4 Απρίλιου, εσείς θα πάρετε την προμήθεια σας με την πληρωμή του Μάιου. Το ύψος της προμηθείας υπολογίζεται στις πρώτες πέντε ήμερες του μηνά, η καταβολή οποιουδήποτε ποσού μεταφέρεται αυτοματοποιημένα στον τραπεζικό σας λογαριασμό στις επόμενες 10 ήμερες, το αργότερο στις 15 ενός μηνός, εκτός εάν το οφειλόμενο ποσό δεν υπερβαίνει τα  € 100. Φυσικά εάν το οφειλόμενο ποσό είναι μικρότερο από € 100, το ποσό αυτό δε θα «χαθεί», απλά μεταφέρεται στον επόμενο μήνα, μέχρι το ελάχιστο ποσό πληρωμής να ολοκληρωθεί.

Υπάρχουν κρατήσεις που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για προμήθεια; 

Ναι. Δεν πληρώνουμε προμήθεια για τηλεφωνικές ή μέσω email κρατήσεις. Επιπλέον, εάν ο χρήστης ακυρώσει τη συναλλαγή και η πιστωτική κάρτα δε χρεωθεί δεν κερδίζετε προμήθεια για τη συγκεκριμένη συναλλαγή.

Ποια είναι η διαδικασία κράτησης;

Κάθε φορά που οι επισκέπτες κάνουν μια κράτηση, αποστέλλεται αμέσως επιβεβαίωση κράτησης με e-mail στον επισκέπτη. Η εταιρεία μας διαχειρίζεται την επεξεργασία, τη διαδικασία πληρωμής και την εξυπηρέτηση πελατών της κράτησης. Εσείς απλώς λαμβάνεται την προμήθεια σας.

Ενδιαφέρεστε για δωρεάν συμμετοχή;

Τότε ζητήστε εδώ τα δικαιολογητικά για τα συμβόλαιά μας ή πληροφορίες για τη σύμβαση online  συνεργάτη χωρίς δέσμευση. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 48 ώρες εκτός Σαββατοκύριακου.