• 0

Για Διαφημιζόμενους

Αν είστε ήδη συμβεβλημένος διαφημιζόμενος του ιστότοπου και επιθυμείτε να εισέρθετε στο σύστημα συμπληρώστε το username και το password σας και πατήστε login:

Κερδίστε χρήματα – Διαφημιστείτε σε εμάς !  

Ο Τουρισμός κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα τμήματα της διαδικτυακής αγοράς και συνεχίζει να αυξάνεται. H χρήση του ιντερνέτ και του συστήματος online κρατήσεων είναι σήμερα αυτονόητη για όλους, όχι μόνο για ταξιδεύοντες από επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για ιδιωτικά ταξίδια αναψυχής, ταξίδια για ένα σαββατοκύριακο ή ταξίδια σε πόλεις.

Η διαφήμιση λοιπόν σε μια ιστοσελίδα με τουριστικές υπηρεσίες και με μεγάλη επισκεψιμότητα δεν είναι πλέον μια πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα για να διατηρήσετε ανταγωνιστική θέση στην αγορά και να μεγιστοποιήσετε τα εισοδήματά σας. Προσθέστε αξία στην επιχείρηση σας προσφέροντας μια επιπλέον δυνατότητα με την ποιοτική προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στους επισκέπτες του νησιού μας και συνεργαστείτε μαζί μας, τη μοναδική εταιρία στο χώρο των online ταξιδιωτικών κρατήσεων για τη Λέσβο.

 

Προβληθείτε σε όλον τον κόσμο – με πολύ μικρό κόστος !

Αν σας ενδιαφέρει, τότε, η ιστοσελίδα μας είναι η σωστή επιλογή για την επιτυχία σας.


Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις υπηρεσίες μας και τα πλεονεκτήματα για την προβολή σας στο Ιντερνέτ: 

Η διαφήμιση είναι η διαδικασία γνωστοποίησης και επηρεασμού του καταναλωτικού κοινού για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία. Η προβολή  στο  Internet συνδυάζει και προσφέρει πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά που λείπουν από τις κλασικές διαφημίσεις σε περιοδικά, τηλεόραση και ραδιόφωνο, όπως:

Παρουσία σε συγκεκριμένες περιοχές, επομένως η διαφήμιση εμφανίζεται και στοχεύει σε ένα κοινό που ήδη ενδιαφέρεται για πληροφορίες ή υπηρεσίες σχετικά με την περιοχή της επιχείρησής σας.

Χαμηλό κόστος για τη διαφήμισή σας με κόστος πολύ μικρότερο από τα οφέλη που θα αποκομίσετε από μια επιτυχημένη διαφήμιση.Άμεσα αποτελέσματα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ πάνω στη σχετική με αυτό που αναζητούσαν διαφήμιση και να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο σας ή/και την ιστοσελίδα σας.

Προβολή στην Ελλάδα και το εξωτερικό με δυνατότητα στοχοποιημένης διαφήμισης σε διαφορετικό κοινό κάθε φορά ή/και σε διαφορετική γεωγραφική περιοχή ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Αναλυτική αναφορά της κίνησης – απόδοσης του λογαριασμού διαφήμισης της επιχείρησης σας, (Κόστος/Click, Κατάταξη, Clicks, Views, Clicks/Keyword, κλπ).

H “Lesvorama” έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη στρατηγική σχεδιασμού, διαχείρισης και παρακολούθησης των διαφημιστικών προγραμμάτων. Βασικές ενέργειες της στρατηγικής αυτής είναι:

Μελέτη και επιλογή των καταλληλότερων θέσεων στην ιστοσελίδα για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στην επιχείρηση σας.

Ανάλυση ανταγωνισμού, με τη βοήθεια σας αναλύουμε τα δεδομένα της επιχείρησής σας, το κοινό που στοχεύετε, αξιοποιούμε το υλικό και τις οδηγίες που μας δίνετε, ενώ παράλληλα σεβόμαστε πάντα το ύφος κάθε κειμένου και το στυλ κάθε πελάτη και αναθέτουμε τα κείμενά σας σε εξειδικευμένους κειμενογράφους και μεταφραστές με αποτέλεσμα να είναι επικοινωνιακά και αποτελεσματικά.

Δημιουργία και επεξεργασία των διαφημιστικών σας καταχωρήσεων. Με γνώμονα την ανάγκη υψηλής αισθητικής στο εικαστικό περιβάλλον της ιστοσελίδας μας, επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες σας ή αναλαμβάνουμε σε συνεργασία με έμπειρους φωτογράφους και κάτω από την δική μας συμβουλευτική δράση την δημιουργία νέου φωτογραφικού υλικού.

Σχεδιασμός των διαφημίσεων ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή παρουσίαση της επιχείρησης σας και να επιτύχετε ένα αίσθημα περιήγησης στο χώρο σας μέσω της ιστοσελίδας μας.

Καταγραφή και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων ώστε ο καθένας να μπορεί πλέον να παρακολουθήσει τη δική του δημιουργική προβολή στο Internet με τρόπο αξιόπιστο και αποτελεσματικό.

Με γνώμονα το κόστος επένδυσης  προσφέρουμε 3 διαφορετικά ειδή διαφήμισης, 

α) την προβολή με banner στην ιστοσελίδα,
β) την καταχώρηση στο ευρετήριο υπηρεσιών στην ιστοσελίδα και
γ) την καταχώρηση στα ενημερωτικά δελτία(newsletter) και στο email επιβεβαίωσης, όλα σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, καθιστώντας την επιλογή σας ιδιαίτερα ελκυστική.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες 

α)Προβολή με banner στην ιστοσελίδα (PDF)
β)Καταχώρηση στο ευρετήριο υπηρεσιών στην ιστοσελίδα (PDF)
γ)Καταχώρηση στα ενημερωτικά δελτία(newsletter) και στο email επιβεβαίωσης (PDF)

Ενδιαφέρεστε για προβολή στο Internet;