Εκδρομές - Lesvorama ταξιδιωτικό γραφείο, τουριστικά πακέτα, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και εκδρομές για την Λέσβο (Μυτιλήνη)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Εκδρομές & Δραστηριότητες στη Λέσβο

Shadow

Σε αυτή την περιοχή της ιστοσελίδας μας σας παρουσιάζουμε εκδρομές και δραστηριότητες στην Λέσβο και κάποιες στην γύρω περιοχή με αφετηρία το νησί της Λέσβου.

Για περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφίες και λεπτομερή περιγραφή, επιλέξτε την
εκδρομή ή τη δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει από το μενού στα αριστερά.

Επιπλέον, διοργανώνουμε ιδιωτικές εκδρομές και περιηγήσεις με ειδικό ενδιαφέρον και πολλά περισσότερα. Χάρη στους ειδικά επιλεγμένους συνεργάτες μας σας προσφέρουμε αξέχαστες διακοπές με πολλές δραστηριότητες στο όμορφο νησί της Λέσβου μας.

Η Λέσβος είναι νησί ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, το όποιο εξελίσσεται τουριστικά χωρίς να καταστρέφει τη γοητεία και την παράδοσή της. Η αντίθεση άγριας και ήμερης φύσης, η εναλλαγή του τοπίου, τα πολλά αξιοθέατα, το πάρκο φυσικής ιστορίας του απολιθωμένου δάσους, οι ενετικοί πύργοι και τα θαυματουργά μοναστήρια του νησιού σας καλούν να τα εξερευνήσετε.

Εκδρομές στη Λέσβο

Εκδρομές στη Λέσβο Μοναστήρια & Τουρισμός
Εκδρομές στη Λέσβο Φυσική Ιστορία Λέσβου
Εκδρομές στη Λέσβο Αρχιολογικά Μνημεία
Εκδρομές στη Λέσβο Εκδρομή στη Παράδοση
Εκδρομές στη Λέσβο Χωμάτινες Διαδρομές Λέσβου

Δραστηριότητες στη Λέσβο

Γιόγκα
Παρατήρηση Πουλιών
Περιπατητικές Διαδρομές
Ποδηλασία
Καταδύσεις
Μαθήματα Χορού
Οργάνωση Γάμων
Διοργάνωση Συνεδρίων & Special Events

Εκδρομές στο Εξωτερικό

Εκδρομές στη Τουρκία

Μονοήμερη εκδρομή στη Τουρκία
3ήμερη εκδρομή στη Σμύρνη
4ήμερη εκδρομή στη Σμύρνη
6ήμερη εκδρομή Κωνσταντινούπολη - Προύσα
8ήμερη εκδρομή στην Καππαδοκία
Shadow
 
Το Lesvorama είναι ένα διαδικτυακό γραφείο που προσφέρει στους περιηγητές της ιστοσελίδας του φθηνά ξενοδοχεία (hotels), ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (car rentals), μεταφορά στο ξενοδοχείο (transfer), αεροπορικά εισιτήρια ( air tickets), ακτοπλοϊκά εισιτήρια (ferry tickets) και πακέτα διακοπών για την Λέσβο. Η ιστοσελίδα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες της χώρας από την οποία γινεται η αναζήτηση και ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Το γραφείο γενικού τουρισμού Lesvorama είναι πλήρως πιστοποιημένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και ο αριθμός λειτουργίας μας είναι 03.10.E.61.00.00591.01. Το Lesvorama με αγάπη και μεράκι για τον Τουρισμό αξιοποιώντας τις σύγχρονες τάσεις μάρκετινγκ, σε συνδυασμό με τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και τις νέες τεχνολογίες προσφέρει τις υπηρεσίες του σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.
Ώρα
Τελευταία ενημέρωση σελίδας
Τηλ.: +30-22530-72291 | Φαξ: +30-22530-72292 | Email: info@lesvorama.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού