Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για όλα τα Ελληνικά νησιά και για το εξωτερικό - Lesvorama ταξιδιωτικό γραφείο, τουριστικά πακέτα, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και εκδρομές για την Λέσβο (Μυτιλήνη)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για όλα τα Ελληνικά νησιά και για το εξωτερικό

Το γραφείο μας  σας παρέχει την δυνατότητα άμεσης έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για όλα τα Ελληνικά νησιά και για την Ιταλία

χωρίς χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.

Για να ενημερωθείτε άμεσα για την διαθεσιμότητα θέσεων και ναύλων, ανάμεσα σε δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού, επικοινωνήστε μαζί μας,  επισκεφτείτε μας ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα αναζήτησης δρομολογίου


ΝαιΌχι 
Το Lesvorama είναι ένα διαδικτυακό γραφείο που προσφέρει στους περιηγητές της ιστοσελίδας του φθηνά ξενοδοχεία (hotels), ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (car rentals), μεταφορά στο ξενοδοχείο (transfer), αεροπορικά εισιτήρια ( air tickets), ακτοπλοϊκά εισιτήρια (ferry tickets) και πακέτα διακοπών για την Λέσβο. Η ιστοσελίδα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες της χώρας από την οποία γινεται η αναζήτηση και ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Το γραφείο γενικού τουρισμού Lesvorama είναι πλήρως πιστοποιημένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και ο αριθμός λειτουργίας μας είναι 03.10.E.61.00.00591.01. Το Lesvorama με αγάπη και μεράκι για τον Τουρισμό αξιοποιώντας τις σύγχρονες τάσεις μάρκετινγκ, σε συνδυασμό με τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και τις νέες τεχνολογίες προσφέρει τις υπηρεσίες του σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.
Ώρα
Τελευταία ενημέρωση σελίδας
Τηλ.: +30-22530-72291 | Φαξ: +30-22530-72292 | Email: info@lesvorama.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού