Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα σ την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο - Lesvorama ταξιδιωτικό γραφείο, τουριστικά πακέτα, κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και εκδρομές για την Λέσβο (Μυτιλήνη)

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα σ την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο

Η συνεργασία του ταξιδιωτικού γραφείου Λεσβόραμα με την rentalcars.com, μια παγκόσμια μηχανή κρατήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων που συνδέεται με πλέον των 450 προμηθευτών ανά τον κόσμο, σας παρέχει σε πραγματικό χρόνο τιμές, διαθεσιμότητα και δυνατότητα online κράτησης σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με μεγάλη ποικιλία οχημάτων και παράδοση και παραλαβή σε πολλά σημεία του κόσμου, σίγουρα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εξασφαλίσετε τη μεταφορά και τη μετακίνηση σας με το αυτοκίνητο της επιλογής σας κατά τη διάρκεια του ταξιδίου σας.

Κάντε αναζήτηση  στην  μηχανή αναζήτησης παρακάτω και επιλέξτε σήμερα το ιδανικό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για το ταξίδι σας.

Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμοΔιαλέξτε από μία μεγάλη ποικιλία και κάντε κράτηση στα αυτοκίνητα που σας ταιριάζουν στις καλύτερες τιμές.

Σημαντική Σημείωση:
Η ενοικίαση αυτοκινήτου γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία rentalcars.com, μέσω της οποίας θα συνάψετε την σύμβαση ενοικίασης.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι:
Η πληρωμή πρέπει απαραίτητα να γίνει με πιστωτική κάρτα στο όνομα του οδηγού.

Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου πρέπει να έχετε μαζί σας πιστωτική κάρτα και ΟΧΙ χρεωστική (debit), γιατί οι debit cards δεν γίνονται δεκτές από τις εταιρείες ενοικίασης.

 
Το Lesvorama είναι ένα διαδικτυακό γραφείο που προσφέρει στους περιηγητές της ιστοσελίδας του φθηνά ξενοδοχεία (hotels), ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (car rentals), μεταφορά στο ξενοδοχείο (transfer), αεροπορικά εισιτήρια ( air tickets), ακτοπλοϊκά εισιτήρια (ferry tickets) και πακέτα διακοπών για την Λέσβο. Η ιστοσελίδα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες της χώρας από την οποία γινεται η αναζήτηση και ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Το γραφείο γενικού τουρισμού Lesvorama είναι πλήρως πιστοποιημένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και ο αριθμός λειτουργίας μας είναι 03.10.E.61.00.00591.01. Το Lesvorama με αγάπη και μεράκι για τον Τουρισμό αξιοποιώντας τις σύγχρονες τάσεις μάρκετινγκ, σε συνδυασμό με τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και τις νέες τεχνολογίες προσφέρει τις υπηρεσίες του σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.
Ώρα
Τελευταία ενημέρωση σελίδας
Τηλ.: +30-22530-72291 | Φαξ: +30-22530-72292 | Email: info@lesvorama.gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού